Tuinontwerp

Bij een nieuwe tuin of tuinrenovatie adviseren wij altijd een doordacht ontwerp waarin uw wensen in combinatie met onze kennis als een goed en mooi plan samengesmolten worden. Om het eindontwerp voor u nog duidelijker in beeld te krijgen kunnen wij het nieuw aan te leggen tuinplan in een modern 3d versie presenteren. Van dit ontwerp in perspectief wordt een filmbestand gemaakt zodat u als het ware met een camera door u nieuwe tuin kunt wandelen. Deze relatief nieuwe software technieken maken het voor onze ontwerper eenvoudiger om zijn creatieve ideeën duidelijk met u te delen. Een ontwerp op papier getekend zal voor velen lastiger zijn om te begrijpen.

Balans in verharding en beplanting is het sleutelwoord voor het op je gemak kunnen voelen uw eigen tuin. Praktische dingen zoals een plek voor de containers of de plaats voor een eventuele droogmolen, aan alles wordt gedacht en een juiste oplossing voor gevonden.

Als eenmaal het ontwerp naar uw wensen is afgerond, kunnen we samen met u een mooi beplantingsplan samenstellen.

Onze hoveniers gaan graag met het ontwerp aan de slag en kunnen de tuinaanlegwerkzaamheden van A tot Z uitvoeren.

Naast het ontwerpen voor particulieren, kunnen wij ook uitstekende plannen maken voor grote bedrijven, kantoren, woningbouwprojecten, campings etc..